Over Juriën

Over Juriën
Met meer dan 30 jaar ervaring als vrijetijdsfotograaf houd ik me sinds een aantal jaren hoofdzakelijk bezig met autofotografie, auto- & motorsportfotografie en het fotograferen van auto evenementen. Maar ik fotografeer ook regelmatig andere dingen.

Wie ben ik?
Ik ben geboren in 1971 en opgegroeid in Drunen, Brabant. Mijn eerste camera kreeg ik toen ik mijn communie deed. Door de jaren heen heb ik verschillende compact camera’s en spiegelreflex camera’s versleten en heb ik me bezig gehouden met vele verschillende fotografie disciplines van macrofotografie tot concertfotografie tot reisfotografie. Tot ik in 2007 voor het eerst in aanraking kwam met autofotografie. Daarmee kon ik mijn passie voor fotografie en auto’s en autosport combineren.

Autofotografie
Autofotografie is mijn grootste passie. Vooral het fotograferen van oldtimers. Ik wordt altijd heel blij van het mooie lijnenspel en de prachtige details. Die probeer ik dan ook zo goed en mooi mogelijk in beeld te brengen.

In 2011 heb ik een workshop autofotografie gevolgd bij Eric van Vuuren en Sytse Dijkstra via Autovisie Magazine. Dat was eigenlijk ook meteen de start voor mijn autofotografie. De workshop heeft mij ook geïnspireerd om een website over autofotografie te starten en zo is eind 2011 ChasingAsphalt.com ontstaan.

Enkele hoogtepunten
Ik ben er erg trots op dat in 2013 voor het eerst enkele van mijn foto’s zijn gepubliceerd in Klassiek & Techniek magazine en Autovisie magazine. Er is toch niets mooiers dan je eigen foto’s terug te zien in een tijdschrift?

Een ander hoogtepuntje in mijn fotografie carrière was mijn eerste officiële pers accreditatie in 2014. Via mijn werk had ik een perspas gekregen voor het fotograferen van de Internationale Veldrit in Den Bosch.

En…
Eind 2013 ben ik lid geworden van Fotoclub Drunen om mij als allround fotograaf verder te ontplooien. Binnen Fotoclub Drunen ben ik ook actief als bestuurslid, in de werkgroep communicatie en en de werkgroep Fotobespreken.

Daarnaast maak ik sinds 2016 deel uit van een groep fotografen die als vrijwilliger fotograferen voor Villa Pardoes in Kaatsheuvel.

Sinds januari 2017 ben ik ook actief als de team fotograaf van het Ad Brands Rallyteam uit Elshout.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd en vader van twee fantastische kinderen en werk ik als training & support consultant.

Volg mij op social media

Je kunt mij volgen op de onderstaande social media kanalen.

500px | Instagram | Facebook | Twitter | LinkedIn

Vergeet ook niet nog even mijn regels over het gebruik van mijn website, over onder andere copyright, privacy en cookies, na te lezen.