Over Juriën

Over Juriën
Met meer dan 30 jaar ervaring als vrijetijdsfotograaf houd ik me sinds een aantal jaren hoofdzakelijk bezig met autofotografie, auto- & motorsportfotografie en het fotograferen van auto evenementen. Maar ik fotografeer ook regelmatig andere dingen.

Ik ben als fotograaf breed inzetbaar maar mijn nadruk ligt op autofotografie en auto- & motorsportfotografie. Voor een bruiloft hoef je me niet te vragen maar wil je weten wat ik als fotograaf voor je of je bedrijf kan betekenen? Neem dan even contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Ad Brands Rallyteam
Met ChasingAsphalt ben ik sinds 2017 een trotse partner van het Ad Brands Rallyteam. Als team fotograaf volg ik het team gedurende het jaar bij de voorbereidingen en de verschillende rally’s. Het Ad Brands Rallyteam is actief in het Nederlands Short Rally Kampioenschap.

Villa Pardoes
Sinds 2016 maak ik deel uit van een groep fotografen die als vrijwilliger fotograferen voor Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen en hun families. Op woensdagochtenden kunnen de gezinnen zich inschrijven voor een fotoshoot voor een mooie herinnering aan hun verblijf.

Volg mij op social media
500px | Instagram | Facebook | LinkedIn

Vergeet ook niet nog even mijn regels over het gebruik van mijn website, over onder andere copyright, privacy en cookies, na te lezen.

ChasingAsphalt is een handelsnaam van Juriën Minke Fotografie en ingeschreven bij de Kamer van Handel onder nummer 68955316.