Regels, privacy & cookies

Regeltjes

Algemene levervoorwaarden
Op alle rechtsbetrekkingen van ChasingAsphalt zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho (voorheen de FotografenFederatie) van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 84/2011. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Download de algemene voorwaarden (pdf).

Proclaimer
Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en ik doe er alles aan deze actueel en juist te houden. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stel ik je reactie bijzonder op prijs. Ik doe mijn best mijn website hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het formulier op de contactpagina.

Privacy
Uit een bezoek aan mijn website (www.jurienminke.nl) verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken. Om de website verder te verbeteren en mijn dienstverlening te optimaliseren, verzamel en analyseer ik anonieme gegevens over het gebruik van mijn website. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld. Het gaat onder meer om het tijdstip en de duur van uw bezoek en welke pagina’s je hebt bezocht. Ik gebruik IP-adressen en cookies niet om je persoonlijk te identificeren. De cookies op mijn website kunnen niet gebruikt worden om je op websites van derden te identificeren. Persoonsinformatie wordt uitsluitend gebruikt voor de beantwoording van vragen of suggesties.

Cookies
Mijn website maakt gebruik van cookies voor Google Analytics waarmee ik mijn website kan analyseren en verbeteren. Daarnaast plaatsen verschillende social media platformen zoals, Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube en Google, via mijn website cookies om integratie met hun diensten mogelijk te maken. Op de websites Wikipedia en AboutCookies.org vind je meer informatie over Cookies en hoe je deze kunt verwijderen.

Copyright
Mijn website word beschermt door het auteursrecht: © ChasingAsphalt – Juriën Minke. Ik ben een voorstander van de Creative Commons en de inhoud van mijn website en mijn foto’s vallen onder de Creative Commons licentie. Wil je informatie van mijn website of foto’s van mij gebruiken? Neem dan contact met mij op.